A Reus

Detinguts per assaltar un home amb crosses que va morir dies després d'una aturada cardíaca

Es tracta de dos joves de 19 anys, veïns de Reus i amb nombrosos antecedents

dvv259yxqaa9jlz

dvv259yxqaa9jlz

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han detingut a Reus (Tarragona) dos joves de 19 anys acusats d’un robatori amb intimidació a un home amb mobilitat reduïda, qui, després de patir l’assalt, va haver d’ingressar en un hospital per una insuficiència cardiorespiratòria de la que va morir dies després.

Segons ha informat la policia autonòmica, els dos detinguts van ser arrestats entre dijous i ahir i són dos joves de nacionalitat marroquina i veïns de Reus, que està acusats d’aquest robatori amb intimidació, tot i que a un d’ells també li atribueixen uns altres dos robatoris, un amb violència i un altre amb força a dos establiments comercials.

L’esdeveniment va ocórrer el 28 de desembre passat quan un home amb mobilitat reduïda que necessita utilitzar crosses, va patir un robatori quan es dirigia a casa seva, albarri Carrilet de Reus, acompanyat d’una veïna i va ser abordat per uns joves que el van agafar per intimidar-lo i li van sostreure el telèfon mòbil i unes monedes que portava a la butxaca.

Violència

Mentre els Mossos feien les primeres indagacions del cas van saber que poc després d’interposar la denúncia, la víctima va patir una parada cardiorespiratòria, va ingressar a l’hospital i, el 2 de gener passat, va morir.

Es dona la circumstància que un dels detinguts és veí del mateix carrer en el qual residia la víctima.

Notícies relacionades

Un dels dos detinguts també està acusat d’un altre robatori amb violència ocorregut el 22 de desembre passat en una botiga del centre de Reus, d’on tres joves van sostreure un perfum i al ser sorpresos per l’encarregat de seguretat de l’establiment el van amenaçar amb una navalla abans de fugir.

Els dos detinguts, que acumulen 6 i 16 antecedents policials, van passar ahir a disposició del jutjat de guàrdia de Reus.