Aterratge increïble

Vídeo | Espectacular rescat en helicòpter als Alps francesos

El pilot va realitzar un impressionant aterratge prop d'un esquiador ferit

helicoptero / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un pilot d'helicòpter ha mostrat les seves habilitats durant una missió de rescat als Alps francesos. Va passar el 2 de gener i les imatges s'han tornat ràpidament virals. Els gendarmes de muntanya francesos van haver de salvar un esquiador que es va trencar la cama a més de 2.000 metres d'altitud, en un lloc amb un fort pendent. El més impressionant és l'extraordinària precisió amb què el pilot va poder acostar-se a l'esquiador lesionat, ja que es pot veure com les hèlixs de l'helicòpter estan a punt de tocar la neu.

La gendarmeria dels Alps francesos va publicar en el seu compte de Twitter l'espectacular rescat.

Notícies relacionades

Nicolas Derely, que va prendre les imatges, va explicar en un llarg missatge de Facebook que estava esquiant al pas d'Anterne a Passy, França, amb la seva família i un amic del seu fill, Bruno Tissier, quan aquest últim, el més jove del grup, va relliscar i es va lesionar el genoll mentre pujava la muntanya amb esquís de travessia. La neu era molt dura, segons el muntanyenc. Derely va demanar ajuda i va fer tres vídeos del rescat. 

“No hi ha res excepcional en aquestes imatges, en el sentit que això és la vida d'aquestes persones, que interactuen diàriament amb l'hivern. El compartim només perquè volem agrair a aquests 'àngels guardians' que ens permetin disfrutar de la muntanya tot l'any", explica.

Temes:

Alps Rescats