NOU INCENDI

Un mort al cremar un pis en un edifici de la Llagosta

Dues persones més, entre elles un policia local, afectades per inhalació de fum

zentauroepp46434765 la llagosta 05 01 2019 incendio ha cremat totalment un dels 190105171219

zentauroepp46434765 la llagosta 05 01 2019 incendio ha cremat totalment un dels 190105171219

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un nou incendi, aquesta vegada a la Llagosta, ha tornat a portar aquest dissabte la tragèdia rere el foc a Badalona que ha causat tres morts. Una persona ha mort en un sinistre ocorregut en una vivenda de la localitat del Vallès Oriental. Dues persones més han resultat afectades pel fum, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

 [Seguiu aquí en directe les notícies sobre l’incendi a Badalona.]

L’incendi, les causes del qual es desconeixen ara per ara i que està ja controlat, s’ha declarat en una vivenda ubicada a la plaça Catalunya de la Llagosta, on s’han desplaçat vuit dotacions dels bombers.

Una persona ha perdut la vida en l’incendi i dues més han resultat intoxicades per fum, una d’elles no ha requerit ingrés hospitalari i ha sigut atesa al mateix lloc del sinistre, mentre que l’altra, un policia local de la Llagosta, ha hagut de ser evacuada a l’Hospital de Mollet.

L’incendi ha cremat per complet un dels pisos de la cinquena planta de l’immoble, de deu plantes i amb quatre vivendes en cada una.

Els bombers estan revisant ara la resta de les vivendes de l’immoble per comprovar que no hi ha més ferits i si s’han produït danys estructurals.

L’Ajuntament de la Llagosta ha decretat dia de duel demà, diumenge, per la víctima mortal de l’incendi, i les banderes del consistori onegen ja a mig pal.

Així mateix, ha suspès els parlaments que les autoritats locals havien de pronunciar aquesta tarda al final de la tradicional cavalcada dels Reis d’Orient a la localitat.

Notícies relacionades

El conseller d’interior, Miquel Buch, s’ha traslladat a la Llagosta per interessar-se per les tasques d’extinció i per l’estat dels ferits, així com per expressar el seu recolzament a l’alcalde de la localitat, Óscar Sierra (PSC).

Al lloc de l’incendi s’han desplaçat nou dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc patrulles de la Policia Local, dos dels Mossos d’Esquadra i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Temes:

Bombers Incendis