LES CLAUS D'AVUI

La inseguretat torna a preocupar els barcelonins i altres notícies del dia

ealos42883220 barcelona 11 04 2017   narcopisos  un grupo de turistas pasa180517215908

ealos42883220 barcelona 11 04 2017 narcopisos un grupo de turistas pasa180517215908 / CARLOS MONTANYES

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies d’avui per estar informat:

1) La inseguretat, principal preocupació dels barcelonins. El baròmetre semestral de l’Ajuntament de Barcelona recupera la inseguretat com la qüestió més greu per als barcelonins, per sobre de la qüestió independentista, l’accés a la vivenda o el turisme. 

2) Temor d’un retrocés en igualtat per les pressions de Vox. La nova sentència per a La manada, que manté el grup en llibertat, l’assassinat d’una dona a mans del seu company sentimental i la insistència de Vox a retirar la llei contra la violència masclista a Andalusia per donar suport al Govern del PP a la Junta d’Andalusia enrareixen el clima favorable a la igualtat, denuncien les feministes.

3) Les bicis no abandonen les voreres de Barcelona, malgrat la prohibició. Ciclistes infractors i usuaris de patinets molesten els vianants i converteixen la ciutat en un escenari de 'Verano azul'.

Notícies relacionades

4) Les rebaixes arriben abans de Reis. La liberalització de les normes comercials avança la temporada de descomptes en un intent d’animar les vendes. 

5) El City de Guardiola planta cara en la Premier. El Manchester City que entrena l’extècnic blaugrana venç el Liverpool i acosta el títol de la Lliga anglesa a quatre punts. Mentrestant, el Madrid va empatar davant del Vila-real i s’allunya dels primers llocs de la classificació a la Lliga espanyola.