PRESÓ D'EL ACEBUCHE

L'assassina del nen Gabriel s'autolesiona a la presó

Ana Julia Quezada presentava esgarrapades a les mans realitzades amb una fulla d'un sol ús

zentauroepp42497946 quezada190104123910

zentauroepp42497946 quezada190104123910 / CARLOS BARBA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ana Julia Quezada, l’assassina confessa del nen Gabriel Cruz, s’ha autolesionat “molt lleument” tallant-se les venes amb una fulla d’un sol ús a la presó d’El Acebuche, segons ha informat el programa d’Antena 3 ‘Espejo Público’.

La direcció del centre penitenciari provincial d’El Acebuche, a Almeria, ha acordat assignar una interna d’acompanyament a Ana Julia Quezada després que ella intentés autolesionar-se si bé quan va ser reconeguda a la infermeria només presentava unes “esgarrapades a les mans”.

Fonts penitenciàries han indicat que l’incident es va produir el passat dia 31 i que, pel que sembla, el detonador va ser una “informació apareguda en un mitjà de comunicació” que va fer que Quezada, a presó provisional com a presumpta autora de l’assassinat del nen de vuit anys Gabriel Cruz, rebés “algun tipus de retret” per part d’una altra reclusa.

“No hi ha risc de suïcidi”

Notícies relacionades

La decisió d’assignar-li una interna d’acompanyament s’ha pres “tot i tenir determinada certesa que no hi ha risc de suïcidi”. “És una prevenció perquè risc com tal no existeix”, han explicat les esmentades fonts per afegir que no és la “primera vegada” que es dona aquesta situació amb Ana Julia Quezada ja que l’“afecta veure algunes notícies referents a ella”.

Les mateixes fonts han precisat que les “esgarrapades” que es va infligir tenien caràcter “molt lleu”, que no van necessitar atenció mèdica i que, en l’actualitat, la situació a l’interior del centre penitenciari de la processada pel crim de Gabriel Cruz “està del tot normalitzada”.