Les joguines més venudes

Les nines Bellies, L.O.L. i Ksimerito, les reines d'aquestes festes

Triomfen també entre els més petits el maletí d'eines Bosch i el joc de taula 'Sin palabras junior'

zentauroepp46365017 juguete181226212339

zentauroepp46365017 juguete181226212339

2
Es llegeix en minuts
Imma Fernández

Les nines són, com cada any, les reines indiscutibles d’aquest Nadal amb la particularitat que entre les preferides figuren algunes de molt reduïdes dimensions. Les L.O.L. (Giochi Preziosi), unes boles que inclouen una nina sorpresa, repeteixen aquest any podi a Catalunya, i a tot Espanya, en forta competència amb altres miniatures que fan furor: els Ksimerito (Cife Emotion), d’origen mexicà, que busquen recrear l’experiència de cuidar un nounat, i els nadons The Bellies (Famosa), uns ninots interactius a què, quan se’ls treu el cordó umbilical, els batega el cor i comencen a balbotejar. Aquests últims arrasen entre les nenes de 3 a 6 anys.

Les nines L.O.L., un ‘hit’ d’aquest Nadal.

També en el ‘top ten’ figuren les miniatures de la Casa de Camp Sylvanian Families, i no falten les veteranes Nancy (un dia com a youtuber) i Barbie (passejant els seus gossets).

No és estrany que les nines copin els llocs d’honor del rànquing de les preferències infantils, ja que a Espanya assoleixen el 16% del mercat global de joguines, mentre en la resta de països europeus la proporció descendeix a entre el 7 i el 12%, segons un estudi realitzat per NPD Group.

Maletí d’eines Bosch

Entre les estrelles d’aquestes festes figura aquest regal ideal perquè els més petits es vagin familiaritzant amb els artefactes necessaris per als arranjaments casolans. Costa uns 30 euros i consta d’un tornavís i altres eines com un martell, serra, claus... Potencia les habilitats manuals i la creativitat, i està dirigit a criatures de 7 a 9 anys.

Maletí d’eines Bosch.

Vagó maletí amb cotxes Roll Run

El camió de Roll Run que transporta 12 cotxes (recomanat de 3 a 8 anys) s’ha convertit en una de les joguines que més s’aproparà als arbres nadalencs aquests dies. També entre els més sol·licitats hi ha el Centre de Control Mòbil Llec City, un joc de construcció apropiat per a nens de 6 a 12 anys, als quals proposa atrapar un lladre i tornar-lo a la seva cel·la (costa 30 euros), i el Perplexus Rookie, un divertiment d’habilitat a mode de puzle en 3D.

Sense paraules júniors

Divertit joc de taula per reunir la família (es recomana a partir dels 6 anys). Inclou unes ulleres distorsionants que compliquen la tasca de dibuixar, una de les habilitats que es potencien, a més de la gestualitat. Els participants (de 4 a 16) competeixen per encertar més ràpid les paraules sense dir ni piu. Costa uns 37 euros i és de Goliath Games.

Joc de taula ‘Sin palabras’.

Notícies relacionades

Slime

L’‘slime’, una massa esponjosa i elàstica (versió sofisticada del moc verd o Blandiblú d’abans) s’ha convertit en un dels fenòmens de l’any entre els petits. Les criatures poden elaborar aquesta substància viscosa utilitzant diferents ingredients, des d’argiles a gomes d’enganxar o purpurines. L’OCU ha advertit que l’àcid bòric, ingredient d’aquest divertiment, pot resultar tòxic.

Temes:

Nadal Joguines