A TARRAGONA

Detingut per haver pegat a la seva dona i la seva cunyada en ple carrer

L'agressor, de 52 anys, va causar suposadament ferides a la cara i a les mans a la seva parella

guardiaurbana

guardiaurbana

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut un home per haver pegat en ple carrer a la seva dona i la germana de la víctima, que la va defensar, segons ha informat el consistori.

La matinada de divendres a dissabte un grup de vianants va avisar la Guàrdia Urbana dels fets i, a l’arribar els agents, van veure com l’home, de 52 anys, estava agredint la dona en un carrer del centre de la ciutat.

Ferides a la cara i a les mans

La dona presentava ferides a la cara i a les mans, i va explicar que l’agressor era la seva parella i que havia rebut els cops després d’una discussió.

La víctima en un primer moment no va voler presentar cap denúncia, però la seva germana, també present, va explicar que també havia sigut colpejada quan havia intentat aturar els cops. Per tot això, l’home va ser detingut per un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar.

Un altre detingut pel mateix delicte

La Guàrdia Urbana també ha detingut un altre home, de 49 anys, per maltractaments, en aquest cas, a l’interior del seu domicili i davant de la presència dels seus tres fills menors.

Aquest diumenge passat a la nit, uns veïns van avisar a la policia municipal d’una possible agressió i, ja a l’interior del pis, van trobar una dona amb molta ansietat i tres menors plorant.

La dona, de 48 anys, els va explicar que rebia agressions periòdicament i que aquesta vegada havia rebut un cop de puny a la cara.

Denúncia formal

Notícies relacionades

Malgrat negar els fets, l’home va ser detingut i la dona va ser traslladada a l’hospital Joan XXIII; després, va presentar una denúncia formal a la comissaria mentre un familiar es va fer càrrec dels tres fills.

La Guàrdia Urbana, juntament amb Serveis Socials, compta amb una unitat d’atenció especialitzada a víctimes de violència masclista que dona resposta i protecció immediata sempre mitjançant els telèfons 092 i 977 240 345