Alerta per la deriva violenta dels grafiters del metro i altres notícies que has de saber avui, en un minut

grafiteros

grafiteros

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les sis notícies que has de saber avui per estar informat:

1/ L’assalt de grafiters a combois amb passatgers agreuja el conflicte. La denúncia de dos viatgers per lesions permeten que la investigació entri en la via penal.


2/ Jutges i fiscals van avui a la vaga. En l’última reunió, la ministra Delgado va advertir els seus excompanys de protestes que l’aturada significava el final de la negociació.


3/ El PDECat i ERC s’obren a recolzar mesures del Govern al marge dels Pressupostos. Bonvehí (foto) i Tardà no descarten avalar la pujada del salari mínim fora dels comptes.

4/ Tijuana, desbordada pels immigrants. La ciutat fronterera mexicana no té capacitat per atendre els integrants de la caravana que va sortir d’Hondures i que esperen sol·licitar asil als EUA.

Notícies relacionades

5/ El temporal obliga a desallotjar vivendes i tallar carreteres a Girona. El desbordament de rius és el principal problema al nord de Catalunya. Els escolars de Figueres no aniran aquest dilluns a classe per precaució.

6/ Activistes de Femen irrompen en una concentració franquista a Madrid. Tres joves del moviment feminista van protestar a l’escenari d’un acte de l’Associació per la Derogació de la Memòria Històrica. Els concentrats a la plaça d’Oriente es van veure sorpresos per les noies, que van ser retirades de la zona per la Policia Nacional.