Detingut un home a Cadis per violar el seu fill de 19 mesos

L'agressió va ser descoberta pels pediatres al veure que el bebè tenia el virus del papil·loma

zentauroepp18256115 barcelona 09 02 2012  coche patrulla de la policia nacional 181023085704

zentauroepp18256115 barcelona 09 02 2012 coche patrulla de la policia nacional 181023085704

1
Es llegeix en minuts
Europa Press / La Línea de la Concepción

El pare d'un bebè de 19 mesos ha ingressat a la presó, després de passar a disposició judicial, per la suposada violació al seu fill a La Línea de la Concepción (Cadis), segons han confirmat fonts policials.

Els fets es remunten al mes d'agost, segons han avançat diversos mitjans provincials, quan en una de les consultes de Pediatria de l'Hospital de La Línea els facultatius van detectar diversos símptomes d'estar davant d'un casd'agressió sexual a un bebè de 19 mesos, que presentava, entre altres símptomes, un papil·loma que s'encomana per transmissió sexual, conegut com el virus del papil·loma humà (VPH).

Notícies relacionades

Després de posar els fets en coneixement de la Policia Nacional, segons el protocol, es va iniciar una investigació centrada en l'àmbit familiar. Així, la Unitat d'Atenció a la Família i la Dona (Ufam) de la Policia Nacional de La Línea, al capdavant de la investigació, va sol·licitar en seu judicial autorització per a la pràctica de les corresponents anàlisis mèdiques als homes de la família.

Pare portador

Finalment, els resultats van revelar que el pare era portador del VPH, i va ser detingut el 31 d'octubre i va ingressar posteriorment a la presó després de declarar davant del jutge per un presumpte delicte d'agressió sexual contra un menor en l'àmbit familiar.

Temes:

Violacions