va ingressar a la presó

Detingut per tres atracaments amb arma blanca a estancs de Tarragona en 15 dies

L'arrestat és un veí de la ciutat de 42 anys que actuava abillat amb una gorra i ulleres de sol

atracador

atracador

1
Es llegeix en minuts
Europa Press / Tarragona

Els Mossos d’Esquadra han detingut un presumpte lladre per haver comès tres atracaments a dos estancs de Tarragona tapant-se la cara amb gorra i ulleres de sol i armat amb un ganivet.

Segons ha informat aquest dimecres la policia catalana en un comunicat, van arrestar aquest veí de Tarragona de 42 anys el 29 d’octubre per tres robatoris amb intimidació a establiments, el 14 d’octubre, el 22 d’octubre i el mateix dia 29.

Els dos primers casos van ser al barri de Bonavista, on l’atracador va saltar el taulell i va aconseguir la recaptació després d’haver intimidat els treballadors, i l’últim va ser en un estanc al barri de Torreforta amb el mateix 'modus operandi'.

Notícies relacionades

El detingut, que acumula cinc antecedents policials, va passar l’1 de novembre a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona, que va decretar el seu ingrés a la presó.

La investigació continua oberta, perquè els investigadors no descarten que el detingut estigui relacionat amb altres robatoris que han tingut lloc a la zona en les últimes setmanes.