FORMACIÓ

La UE atorga a la Fundació Abertis un projecte Erasmus

La iniciativa prova d'enfortir els vincles de l'activitat acadèmica entre països de les dues vores del Mediterrani

castellet-centrounesco2

castellet-centrounesco2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Comissió Europea ha adjudicat a la Fundació Abertis un projecte Erasmus+ l’objectiu del qual serà enfortir els vincles de l’activitat acadèmica entre diferents països de les dues vores del Mediterrani, Espanya, França i Itàlia d’una banda i les institucions libaneses i marroquines de l’altra.

En concret, el programa s’ha concedit al Centre Internacional Unesco per a les Reserves de Biosfera del Mediterrani, seu de la Fundació Abertis, ubicat al castell de Castellet i la Gornal.

Notícies relacionades

La iniciativa alinearà l’activitat de les universitats de la regió mediterrània, innovant en la seva capacitat d’investigació; promourà la seva internacionalització, enriquirà l’experiència del personal acadèmic, permetrà l’aprenentatge mutu entre les parts interessades i millorarà el caràcter interdisciplinari d’activitat acadèmica. En general, s’espera que el projecte involucri més de 100 persones.

El programa adjudicat a la Fundació Abertis està dotat amb prop d’un milió d’euros i s’iniciarà oficialment aquest mateix mes de novembre.