Detingut el conductor que va fugir després d'un atropellament mortal a Màlaga

La Policia Local va identificar el vehicle que va provocar l'atropellament i que va resultar ser d'una empresa de lloguer

undefined41558162 barcelona  11 1 2018 barcelona fracasa en su lucha contra el181102153914

undefined41558162 barcelona 11 1 2018 barcelona fracasa en su lucha contra el181102153914 / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts

Agents de la Policia Nacional han detingut aquest divendres a Màlaga el conductor que suposadament va fugir després d’atropellar un septuagenari, que va morir dies després de l’accident a conseqüència de la gravetat de les lesions, al barri malagueny d’Huelin.

L’investigat, de 40 anys, ha sigut arrestat per la seva presumpta responsabilitat en els delictes d’homicidi imprudent, omissió del deure de socors i falsedat documental, segons han informat des de la Comissaria provincial en un comunicat.

Els fets que donen inici a la investigació es remunten al dia 5 d’octubre passat quan, a les 07.50 hores, es produïa l’atropellament d’un home de 72 anys al passeig marítim Antonio Machado. El conductor del cotxe va fugir i va deixar ferit de gravetat el vianant, que va morir dies després a l’hospital a conseqüència de les lesions.

Vehicle de lloguer

Després de les gestions inicials, la Policia Local va identificar el vehicle que va provocar l’atropellament i que va resultar ser d’una empresa de lloguer. Atesa la gravetat dels fets, se’n va fer càrrec el Grup d’Homicidis de la Comissaria Provincial de Màlaga.

Els agents van confirmar que el vehicle de l’atropellament havia sigut arrendat en una empresa de lloguer de la localitat malaguenya de Benalmádena i que per obtenir-lo es va donar un passaport italià fals.

Notícies relacionades

Segons les indagacions, en diferents transaccions l’investigat hauria utilitzat documentació falsa per eludir donar la seva veritable identitat.

La investigació de la Policia Nacional ha permès aquest migdia localitzar i identificar el presumpte responsable a la barriada de Churriana, a Màlaga capital. El detingut es troba en dependències policials.