Anar al contingut

DESTACATS DEL DIA

L'ANC exigeix a Torra una altra DUI i altres notícies que has de saber avui, en un minut

El Periódico

L'ANC exigeix a Torra una altra DUI i altres notícies que has de saber avui, en un minut

Andreu Dalmau

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui per estar informat: 

1/ L’ANC exigeix a Torra una altra DUI i deixar anar els presos. L’entitat aprova un full de ruta per aconseguir amb “èxit” la independència. Al document assenyalen que la via unilateral és el carril preferent, el "més probable" i l’"únic" que els permet ser "més proactius".


2/ Catàstrofe a Mallorca: "Va ser un tsunami que s’ho va endur tot" Aquest dijous es reprèn la recerca del nen desaparegut per la riuada que ha causat la mort de 10 persones.

Veïns de la localitat mallorquina de San llorenc proven de treure el fang i l’aigua acumulats a les cases i els carrers a causa de les inundacions de dimarts. / JORDI COTRINA

3/ Sánchez i Iglesias tanquen un principi d’acord per als Pressupostos. Les negociacions entre Govern i Podem es van encarrilar amb reunions maratonianes.


4/ Els músics es rebel·len contra la SGAE i amenacen de retirar els seus repertoris. Kiko Veneno, Jorge Martínez de Los Ilegales, Jota de Los Planetas i Álvaro Urquijo de Los Secretos són alguns dels integrants de la plataforma que demana la intervenció del Govern per garantir unes eleccions amb garanties democràtiques.


5/ Encarrilada la reducció del preu del transport públic en 18 municipis. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha defensat la mesura com un objectiu "compartit" per les diferents institucions amb l’horitzó final d’aconseguir "la zona única".