FEIA UN MES QUE ESTAVA EN RECERCA I CAPTURA

Detingut a Saragossa el pres escapat de la presó de Zuera

Benito Ortiz es va treure els grillons i va obrir l'ambulància que el tornava a presó

Complia condemna pel segrest d'una dona i un intent d'assassinat

zuera / periodico

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut a Saragossa el pres escapat de la presó de Zuera, Benito Ortiz Perea, han informat a Efe fonts coneixedores de la investigació.

Ortiz Perea es va escapar de la presó saragossana el 29 d’agost passat després de tornar d’un examen mèdic i els agents encarregats de la investigació van considerar com a principal hipòtesi que en la fuga havia comptat amb l’ajuda de terceres persones.

El pres, Benito Ortiz Perea, pertanyent a un conegut clan de delinqüents de Saragossa, va aprofitar el tràmit d’accés a la presó per treure’s els grillons, obrir l’ambulància i fugir corrent per una zona de descampats aprofitant la foscor de la nit.

Notícies relacionades

Fonts de la Guàrdia Civil han informat que l’intern va aprofitar el moment que es retirava l’escorta d’agents encarregada del transport per emprendre la fugida.

Benito Ortiz va ser condemnat el mes de desembre passat amb el seu germà per l’Audiència d’Osca a penes de més de 20 anys de presó pel segrest d’una dona a Saragossa i l’intent posterior d’assassinat del propietari d’una armeria de la capital altoaragonesa que van assaltar per robar.