destacats del dia

Iglesias sosté Sánchez en vista del fantasma d'avenç electoral i altres notícies que has de saber avui, en un minut

sanchez

sanchez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1/Iglesias sosté Sánchez en vista del fantasma d’avanç electoral. Endureix l’oposició ideològica, però el recolza en temes estratègics per allunyar les urnes i recuperar ‘punch’. El Govern creu que els morats han assumit que no hi haurà ‘sorpasso’ i confia en la col·laboració.


2/Sánchez advoca a Quebec per una “solució política” al conflicte català. El cap de l’Executiu evita tota desautorització als que demanen fer un gest amb els polítics presos. Afirma que “no serà ni avui ni demà quan es resolgui aquesta crisi, però anem pel bon camí”

3/ La Mercè s’acomiada avui després de quatre dies de festa. En aquesta edició, la festa major ha explorat al Besòs nous espais. El piromusical figura entre els actes més destacats d’aquest dilluns.

Notícies relacionades

4/La moda guanya terreny al passeig de Gràcia pels seus imparables lloguers. Primer van ser els bancs i cada vegada més són els restaurants els qui cedeixen pas a les grans marques. L’associació de comerciants aplaudeix la salut del passeig, però defensa preservar la diversitat d’activitat.

5/ El Girona frena el Barça (2-2). Els d’Eusebio aconsegueixen treure un empat del Camp Nou en un partit marcat per l’expulsió del francès Lenglet.