Un dofí fa nou mesos que està sol en un parc aquàtic abandonat al Japó

Més de 40 pingüins i nombrosos peixos estan sent alimentats pels extreballadors de l'Inubosaki Marine Park, que va tancar al gener

exclusive-video -bottlenose-dolphin-honey-languishes-in-tank-at-inubosaki-marine-park-aquarium-japan / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Les xarxes socials semblen haver-se convertit en l’última esperança per a Honey, un dofí femella que fa gairebé nou mesos que neda sola en una piscina d’un parc aquàtic abandonat al nord-est del Japó. Les crides per al rescat d’aquest mamífer es multipliquen a Twitter. L’animal, així com 46 pingüins i centenars de peixos, van quedar a la seva sort a les instal·lacions de l’Inubosaki Marine Park Aquarium, situat a la ciutat de Choshi, que va tancar el gener, després de la caiguda de visites de l’establiment.

Notícies relacionades

Des d’aleshores, són els antics empleats del parc els que, pel seu compte, porten menjar als animals que hi van quedar. Diversos vídeos mostrant al dofí nedant en solitari a l’establiment abandonat es van viralitzar ràpidament i van portar milers d’usuaris de les xarxes socials a clamar pel seu rescat.

Fa setmanes que les oenagés de defensa dels animals reclamen una evacuació i adverteixen que, en cas de no produir-se, els animals podrien morir.