Tenien 19 anys

Els joves morts a l'AP-7 són un jugador i un exjugador d'handbol del BM Granollers

Les víctimes anaven, juntament amb dos més que estan ferits, en un automòbil que va xocar contra un camió a l'altura de Vallgorguina

coche

coche

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dol en l’handbol català. Aquest dimarts ha transcendit la identitat dels dos joves que van morir aquest dilluns a l’AP-7, a Vallgorguina, al xocar el cotxe en el qual anaven contra un camió. Es tracta del jugador de l’equip júnior del BM Granollers Martí Batallé i de l’exjugador del club Xavier Pocurull. Tenien 19 anys. En el vehicle hi havia  un altre jugador i un altre exjugador de base que han resultat ferits.

"Des del club BM Granollers volem expressar les nostres més sentides condolences per la pèrdua aquesta nit de Martí Batallé i Xavier Pocurull, jugador i exjugador del club", va anunciar l’entitat en un comunicat.

També asseguren que comparteixen aquests "moments de dolor" amb les famílies i amics de les víctimes, i ofereixen la seva "força i ànims de recuperació" a Pau Navarro i Óscar Oller, jugador del filial i exjugador del club, respectivament, que van resultar ferits en el mateix accident.

Els dos morts ocupaven els seients del conductor i copilot del vehicle al xocar contra un camió a l’AP-7 a l’altura de Vallgorguina, mentre que els dos ferits –hospitalitzats– ocupaven els seients posteriors. A causa d’aquesta "tràgica notícia" el BM Granollers anul·la tota la seva activitat per a aquest dimarts i dimecres.

Els Mossos d’Esquadra estan investigant les causes que va produir l’accident, que va mobilitzar quatre patrulles de la policia catalana, quatre dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (Sem).

Anaven a veure un partit

El Girona FC va apuntar en un comunicat que les víctimes i ferits eren aficionats del club que es dirigien en el moment de l’accident a Girona per presenciar el partit entre l’equip català i el Celta de Vigo de LaLiga Santander.

"Volem expressar el nostre més profund condol per la mort de dos joves aficionats del club que van perdre la vida en accident de trànsit a Vallgorguina quan es desplaçaven a Montilivi per veure el partit", va assenyalar l’entitat.

Per la seva banda, el president i la Junta Directiva de la Reial Federació Espanyola d’Handbol (RFEBM) també ha mostrat les seves condolences en nom de l’handbol espanyol a les famílies de Martí Batallé i Xavier Pocurull.

Notícies relacionades

Com a senyal de dol, la RFEBM decretarà un minut de silenci en tots els partits d’aquest cap de setmana, inclòs el que enfronta avui la Lliga Guerreras Iberdrola al Rincón Fertilidad de Màlaga i SuperAmara Bera Bera.

També el president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, s’ha "unit al dolor" per aquestes morts i ha enviat ànims als dos ferits. "Enviem tota la força del moviment olímpic a Pau Navarro i Óscar Oller perquè puguin recuperar-se", va manifestar