Anar al contingut

víctima mortal número 172

Més d'un centenar de veïns de Montcada i Reixac tallen les vies del tren per l'última mort

L'alcaldessa Laura Campos ha exigit "una data ja" per celebrar la comissió mixta pel soterrament

Europa Press / Montcada i Reixac

Més d'un centenar de veïns de Montcada i Reixac tallen les vies del tren per l'última mort

Norma Vidal

Més d’un centenar de veïns de Montcada i Reixac, segons fonts municipals, han tallat aquest divendres a la tarda durant uns 40 minuts la circulació de trens, de la línia de França, després que aquest dijous es produís la víctima mortal número 172 a les vies del tren que creuen el municipi.

La protesta ha obligat a desviar els trens per la línia de Cerdanyola Universitat i conduir els passatgers a les altres estacions que hi ha a la població, de la línia R3 i R4, tal com han detallat fonts de Rodalies a Europa Press.

L’alcaldessa de Montcada, Laura Campos, ha exigit "una data ja" per celebrar la comissió mixta pel soterrament –integrada pels ajuntaments de Barcelona i Montcada, Generalitat, Foment i Adif– i ha remarcat que aquest dijous, quan es va produir la mort del veí de la localitat, s’hauria d’haver dut a terme però es va ajornar sine die, ha afegit.

Ha qualificat d’"indignant" aquest retard i ha recordat que és el tercer, remarcant que eren comprensibles els dos primers per la reestructuració del Ministeri de Foment i Adif.

El responsable de comunicació de la Plataforma Tracte Just Soterrament Total, Ramon Bueno, ha avisat que s’ha de canviar d’estratègia i no ha descartat que l’organització "es posi al capdavant dels talls de vies", sempre que no arribi la proposta d’una data de trobada.