víctima mortal número 172

Més d'un centenar de veïns de Montcada i Reixac tallen les vies del tren per l'última mort

L'alcaldessa Laura Campos ha exigit "una data ja" per celebrar la comissió mixta pel soterrament

zentauroepp45032649 pla lateral de diversos ve ns tallant les vies del tren a mo180914211016

zentauroepp45032649 pla lateral de diversos ve ns tallant les vies del tren a mo180914211016 / Norma Vidal

1
Es llegeix en minuts
Europa Press / Montcada i Reixac

Més d’un centenar de veïns de Montcada i Reixac, segons fonts municipals, han tallat aquest divendres a la tarda durant uns 40 minuts la circulació de trens, de la línia de França, després que aquest dijous es produís la víctima mortal número 172 a les vies del tren que creuen el municipi.

La protesta ha obligat a desviar els trens per la línia de Cerdanyola Universitat i conduir els passatgers a les altres estacions que hi ha a la població, de la línia R3 i R4, tal com han detallat fonts de Rodalies a Europa Press.

L’alcaldessa de Montcada, Laura Campos, ha exigit "una data ja" per celebrar la comissió mixta pel soterrament –integrada pels ajuntaments de Barcelona i Montcada, Generalitat, Foment i Adif– i ha remarcat que aquest dijous, quan es va produir la mort del veí de la localitat, s’hauria d’haver dut a terme però es va ajornar sine die, ha afegit.

Notícies relacionades

Ha qualificat d’"indignant" aquest retard i ha recordat que és el tercer, remarcant que eren comprensibles els dos primers per la reestructuració del Ministeri de Foment i Adif.

El responsable de comunicació de la Plataforma Tracte Just Soterrament Total, Ramon Bueno, ha avisat que s’ha de canviar d’estratègia i no ha descartat que l’organització "es posi al capdavant dels talls de vies", sempre que no arribi la proposta d’una data de trobada.