A CHICLANA

Uns turistes graven l'arribada d'una pastera a una platja de Cadis

Atònits, han gravat l'escena mentre proferien exclamacions de sorpresa i narraven el que passava

llegada-de-una-patera-a-chiclana / periodico

1
Es llegeix en minuts
Julia Camacho / Sevilla

Uns turistes que eren a la platja de Sancti Petri, a Chiclana, van gravar aquest dimecres a la tarda l’arribada d’una pastera amb desenes de persones a bord. “Crec que és una pastera”, se sent dir a un dels turistes al principi de la gravació. Una dona que és al costat d’ell li pregunta: “¿És una pastera?”. L’home respon: “Carai que sí que és una pastera. ¿Que collons és, si no? Si allà n’hi ha 300 de ficats. És una pastera brutal”.

La gravació mostra com l’embarcació va acostant-se a la vora fins que, a pocs metres, els immigrants comencen a saltar. Ja a la sorra, la desbandada és gairebé total, i les siluetes dels immigrants comencen a desaparèixer després de la sorra davant de la incredulitat dels que observen l’escena. 

Van sortir corrents

Notícies relacionades

“Veuràs tu com correran”, li assegura l’home a la dona que grava el vídeo “que fort, estic flipant”, li respon ella. Els turistes, atònits no deixen d’observar l’escena mentre continuen sorprenent-se de l’arribada. 

“Es veu els nois saltar. No m’ho crec. Hi ha gent que no pot, ve fatal”, exclama la dona després de veure que alguns dels integrants de l’embarcació eren realment febles i no podien seguir el ritme als que han sortit corrents. “No crec que això no es pugui controlar”, sentencia l’home davant de la, cada vegada més habitual, escena viscuda al sud del país.