ANAVA EN MONOPATÍ

El menor atropellat a l'A-27 estava tutelat per la Generalitat

El Síndic anuncia que ha obert una investigació d'ofici i demana informació a la DGAIA

zentauroepp44104688 primer pla del s ndic de greuges  rafael rib   a la roda de 180830121128

zentauroepp44104688 primer pla del s ndic de greuges rafael rib a la roda de 180830121128 / Elisenda Rosanas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El jove que va morir la nit del 26 al 27 d’agost atropellat quan circulava en monopatí per l’autovia A-27 a prop de Tarragona estava tutelat per la Generalitat. El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha obert una investigació d’ofici sobre els fets.

Ribó, que va conèixer aquest cas a través dels mitjans de comunicació, ha demanat a la Direcció General d’Atenció a la Infantesa i Adolescència de la Generalitat (DGAIA) que aclareixi si estava sota la seva tutela i quina mesura de protecció tenia.

També ha consultat si el jove estava sol en el moment de l’accident, els motius pels quals era allà i les mesures que s’han adoptat en relació amb el cas.

Notícies relacionades

Fonts de la DGAIA han informat a Europa Press que el jove estava sota la tutela de la Generalitat, i els Mossos d’Esquadra investiguen les causes de l’atropellament, segons el síndic.

El jove anava en monopatí a les 6.30 hores per un carril de circulació de vehicles de l’autovia A-27, va ser atropellat per un vehicle en el punt quilomètric 2,3 i va morir a l’acte, ha recollit el síndic.