Detinguda una mare èbria per amenaçar el seu fill de 9 anys amb una ampolla de cervesa a Gandia

El nen va començar a plorar i la dona presumptament va trencar una ampolla de cervesa i va amenaçar el seu fill de tallar-li el coll si no parava

zentauroepp44015493 onbarcelona  feria de la cerveza de poble nou180828182442

zentauroepp44015493 onbarcelona feria de la cerveza de poble nou180828182442

1
Es llegeix en minuts

La Policia Local de Gandia (València) ha detingut una dona per presumptament amenaçar el seu fill de nou anys de tallar-li el coll amb una ampolla de cervesa en un bar de la localitat. La dona es trobava èbria i va provar de fugir, segons han informat fonts municipals a Europa Press.

Els fets es van produir aquest dilluns passat a primera hora de la tarda, en un local del carrer d’Alcoy de Gandia. La mare es trobava amb el seu fill menor "en evident estat d’embriaguesa" després d’haver pres diverses cerveses.

El nen va començar a plorar i la dona presumptament va trencar una ampolla i va amenaçar el seu fill de tallar-li el coll si no parava, per la qual cosa diversos testimonis van avisar la Policia Local. En aquest moment, la sospitosa va intentar fugir del local i va ser retinguda.

Delicte d’amenaces

Notícies relacionades

Després de comprovar la versió dels presents, els agents van detenir la mare per un presumpte delicte d’amenaces en l’àmbit familiar i van derivar el cas a la Policia Nacional. Aquesta dona resideix a Gandia però procedeix de Madrid, per la qual cosa no té familiars a la localitat, segons les mateixes fonts.

Els policies la van traslladar a la comissaria a l’espera de localitzar algun familiar pròxim, mentre que el nen va restar en la unitat de les dependències destinades a menors fins que la família se’n faci càrrec o sigui derivat als serveis socials de la Generalitat Valenciana.

Temes:

Nens