A SEVILLA

Així va robar unes ulleres de sol el membre de 'La manada' Ángel Boza

En menys de 5 minuts va treure l'alarma de les ulleres i va sortir de la botiga amb tranquil·litat

el-miembro-de-la-manada-roba-las-gafas / periodico

1
Es llegeix en minuts

El membre de ‘La manada’ Ángel Boza va ser detingut quan intentava robar unes ulleres de sol en uns coneguts magatzems de Sevilla i, en l’intent de fuga, va atropellar dos guàrdies de seguretat. En llibertat provisional per ordre de l’Audiència de Navarra a l’espera que es resolguin els recursos contra la condemna a 9 anys de presó per abús sexual a una jove en els Sanfermines del 2016,  l’intent de robatori li va valer tornar a la presó. Aquest dijous han transcendit les imatges de l’intent de robatori. El vídeo, al qual ha tingut accés en exclusiva ‘Diario de Sevilla’, mostra Boza en acció a l’òptica d’El Corte Inglés de la plaça del Duque.

Notícies relacionades

Així, en les imatges s’observa com Boza, vestit amb pantalons curts i xancletes, entra al local –a les 19.26 hores de l’1 d’agost–. A l’establiment hi ha en aquell moment tres dependents. El jove s’adreça amb calma als expositors i comença a emprovar-se ulleres. En un moment donat Boza arrenca l’alarma antifurt d’unes ulleres i les oculta als pantalons. A continuació surt amb tota tranquil·litat del local. Amb prou feines han passat 5 minuts des que va entrar a la botiga. 

No comptava Boza que vigilants de seguretat d’El Corte Inglés ho observessin a través del sistema de videovigilància i iniciessin la persecució. Al ser interceptat pels agents, Boza, conduint sense carnet, va donar un cop de volant al cotxe, va envair el carril contrari del pàrquing i va atropellar un dels agents. Al seu auto el jutge va apuntar que es tracta d’un robatori violent que comporta una pena d’entre dos i cinc anys de presó.