INCIDENT AL PERÚ

Un torero dona una estocada a un pare de família a Lima

El destre peruà Gustavo Adolfo Zúñiga va ser detingut a la capital peruana per ferir amb la seva espasa un ciutadà del país després d'una discussió

torero-colombiano

torero-colombiano

1
Es llegeix en minuts

Un torero colombià va ser detingut per ferir a l’abdomen amb l’espasa utilitzada en les corrides un pare d’una família peruana en un barri de Lima, va informar France Presse la policia local de la capital del Perú. El fet va passar diumenge a la tarda mentre el matador colombià Gustavo Adolfo Zúñiga es trobava bevent juntament amb el seu representant en un apartament al districte de Lima de Breña.

Notícies relacionades

Segons l’informe policial, Zúñiga va agafar uns ous i va començar a llançar-los per la finestra del quart pis a una dona i la seva filla de cinc anys que transitaven pel carrer en aquell moment. Francisco Vargas, home i pare de les afectades, va decidir encarar-se al torero, però aquest va reaccionar de mala manera: va extreure la seva espasa per matar toros i després de fer-li diversos talls a la mà, li va clavar una estocada de cinc centímetres de profunditat a l’abdomen, segons va detallar un portaveu de la dependència policial de Breña. "Venia movent el sabre, li va tallar la mà i li va fer un tall a la panxa al meu home", va dir Katherine, dona de Vargas, al canal de televisió América Noticias.

El ferit va ser portat immediatament a l’hospital, mentre que el torero colombià –que ha participat en corrides en diferents ciutats peruanes– i el seu representant van ser detinguts per la policia.

Temes:

Toros Lima