PEATGES POLÈMICS

Els veïns que demanen l'AP-7 gratis es tanquen en una seu de la Generalitat

La Delegació del Govern es presta a acollir la protesta, que ha acabat aquest matí

Creix la mobilització per reduir la mortalitat de l'N-340

zentauroepp44655813 pla general de xavier pallar s  delegat del govern a l ebre 180814103550

zentauroepp44655813 pla general de xavier pallar s delegat del govern a l ebre 180814103550 / Anna Ferras

1
Es llegeix en minuts
ACN

El moviment veïnal per una AP-7 gratuïta ha ocupat des de dilluns a la tarda fins al matí d’aquest dimarts la seu de la delegació del Govern a les Terres de l’Ebre, en el Palau Abària de Tortosa. Després de la reunió dels seus representants amb el delegat del Govern, Xavier Pallarés, li van comunicar que volien passar la nit a la seu oficial per exigir que es compleixi amb les promeses de gratuïtat de l’AP-7, "sense distinció de mesures i volums".

La tancada ha comptat amb tot el recolzament de l’administració territorial, que va anunciar ahir que permetria i garantiria els drets dels representants veïnals. Aquests han passat la nit a la sala de reunions, on han tingut a l’abast serveis i màquines de begudes, i se’ls ha ofert aliments.

Notícies relacionades

"És excepcional i és la primera vegada que passa, però ens hem mobilitzat perquè puguin exercir els seus drets amb tota seguretat", ha apuntat Pallarés.

El delegat ha insistit que la resolució de la sinistralitat a l’N-340 i la gratuïtat de l’AP-7 és competència del Govern central, però, malgrat això, s’ha prestat que la protesta es pugui fer a la seu governamental catalana.