MALTRACTAMENT ANIMAL

El Seprona investiga la mort d'un gos clavat en un reixat després de ser llançat

El gos va ser llançat a les instal·lacions d'una associació protectora de Santander

seprona-de-cantabria-investiga-la-muerte-de-un-perro-que-fue-lanzado-por-encima-de-una-verja-y-se-qued-clavado-encima-de-los-hierros---los-hechos / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil de Cantàbria està investigant un presumpte delicte de maltractament animal ocorregut dimecres 8 d’agost a la tarda quan un gos va morir després de ser llançat i quedar clavat en un reixat de les instal·lacions d’Asproan (Associació Protectora d’Animals de Santander) a San Román de la Llanilla.

El gos mort és un mestís de foxterrier de color banc sencer i una edat aproximada entre 6 a 8 mesos.

Segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat, els fets van passar cap a les 17.25 hores de dimecres passat, quan un vehicle va parar davant de les instal·lacions d’Asproan, i després de baixar una persona i treure un gos, el va llançar per sobre d’un reixat.

En aquest primer llançament, el gos es va quedar clavat en un delsferros d’uns 15 centímetres que té el reixat a la part superior.

Aquesta mateixa persona va despenjar el gos i el va tornar a llançar per sobre del reixat. El gos va rebre un fort cop en la caiguda ja dins de les instal·lacions.

Una ferida a la panxa

Notícies relacionades

El gos va ser trobat mort pels responsables de la instal·lació i amb una ferida a la panxa, per la qual cosa van posar els fets en coneixement del Seprona.

La Guàrdia Civil ha sol·licitat col·laboració ciutadana per si algú pot aportar informació sobre el vehicle o persona que va llençar el gos. Per a això el Seprona té habilitat el correu electrònic seprona@guardiacivil.org