Maltractament animal

Un toro, atropellat en un 'encierro' a Centenera: la denúncia de PACMA

La formació animalista ha convocat una manifestació de repulsa el 15 de setembre a Madrid

torocenteneraguadalajara

torocenteneraguadalajara

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El partit animalista PACMA ha denunciat la mort d’un toro després de ser arrossegat per un cotxe tot terreny durant una festa al municipi castellanomanxec de Centenera, a la província de Guadalajara.

PACMA ha qualificat d’“indignants” els fetsen una publicació a Twitter que inclou un vídeo de l’incident, on es pot apreciar la col·lisió intencionada del vehicle contra l’animal, que mor a l’acte a causa de l’impacte frontal.

L’automòbil, distingit per una bandera espanyola que oneja a la part posterior, apareix a gran velocitat a través d’una terra sembrada, gira entorn d’un genet i envesteix l’animal, que cau fulminat al moment.

Notícies relacionades

L’alcaldessa de Centenera, Pilar Monge, ha assenyalat en declaracions a ‘CMMedia’ que no va ser més que un “accident” d’un cotxe tot terreny destinat a controlar els moviments de l’animal, que intentava, en paraules de la regidora, escapar-se del recorregut estipulat.

La formació animalista ha convocat una manifestació de rebuig el 15 de setembre en la Puerta del Sol de Madrid per reivindicar “el final del seu maltractament”.