Detingut al Senegal el violador fugit d'El Dueso

Havia entrat de manera irregular al país per Mauritània i portava documentació falsa

violador / periodico

1
Es llegeix en minuts

La Policia ha detingut aquest dilluns al Senegal Guillermo Fernández Bueno, el perillós pres fugit en crida i cerca internacional després de no haver tornat a la presó d’El Dueso (Cantàbria) d’un permís de set dies. 

Segons fonts del Ministeri de l’Interior, el detingut, que anava amb la seva dona, presentava característiques físiques coincidents amb les indicades per la policia, però havia canviat una mica el seu aspecte i portava documentació falsa, per la qual cosa fins que no han acarat les seves empremtes dactilars no han pogut determinar per complet la seva identitat. 

La Policia Nacional, segons les mateixes fonts, va detectar aquest diumenge l’entrada del sospitós al Senegal a través d’un pas no autoritzat des de Mauritània i aquest dilluns s’ha produït la detenció.

Es va escapar durant un permís

Notícies relacionades

El reclús, condemnat a 26 anys i sis mesos de presó per violar i assassinar en una cafeteria de Vitòria una empleada de la neteja el 14 de desembre de l’any 2000, havia d’haver tornat a la presó després d’un permís de set dies, però no ho va fer. 

Immediatament, les forces de seguretat de l’Estat van publicar la seva fotografia en les xarxes socials i van demanar la col·laboració ciutadana per localitzar-lo. Els veïns del pres fugit van indicar a la Policia que havien vist com Fernández Bueno carregava pertinences al seu vehicle juntament amb la seva parella, una funcionària de presons. 

Temes:

Violadors