feta amb tiges i arrels

Cervesa de marihuana 100% al Canadà per celebrar la legalització del cànnabis

Un laboratori prepara la beguda aprofitant que el 17 d'octubre es permetrà l'ús d'aquesta droga per a finalitats recreatives

rjulve43835283 files  in this file photo taken on april 20  2016 showing a 180723123920

rjulve43835283 files in this file photo taken on april 20 2016 showing a 180723123920 / CHRIS ROUSSAKIS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fins ara la immensa majoria de les anomenades cerveses de marihuana que hi ha al mercat estaven elaborades a partir d’infusionar fulles de cànnabis al líquid o de barrejar el 'suc' d’ordi amb l’oli de la maria, però un laboratori d’Ontario, al Canadà, està disposat a anar més enllà i produir la primera cervesa de marihuana 100%, sense gluten, perquè estarà feta a partir de les tiges i les arrels del cànem. Tota una aposta per aprofitar que el país nord-americà s’afegirà a Holanda a partir del 17 d’octubre i legalitzarà aquesta droga per a finalitats recreatives.

Com explica 'The Guardian' en un extens reportatge, l’empresa

Notícies relacionades

Province Brands vol entrar trepitjant fort en un negoci que s’espera que sigui multimilionari. Dooma Wendschuh, portaveu d’aquesta companyia, afirma en declaracions al diari britànic que al principi els van sorgir molts dubtes sobre si podrien tenir èxit amb l’invent. En les primeres proves, la cervesa de marihuana "tenia gust de bròcoli podrit", però amb l’ajuda d’un químic van trobar la combinació correcta de llúpol, aigua, llevat i cànnabis.

Durant el procés d’elaboració s’elimina l’alcohol i queda un beuratge de "sabor sec i menys dolç que un sabor típic de cervesa", afegeix Wendschuh a 'The Guardian'. "La cervesa et pega molt ràpid, la qual cosa no és habitual per a una marihuana comestible".