A PONTEVEDRA

Mor un home gran per les picades d'unes vespes asiàtiques

Aquesta mort és la segona per aquesta causa en el municipi

17439960 59

17439960 59 / JOAN CASTRO/CLICK ART FOTO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Un home d’uns vuitanta anys va morir ahir a la nit a la localitat de Pontevedra d’O Porriño després de patirl’atac de vespes asiàtiques mentre feia tasques de desbrossament en una finca situada a la zona de Carracido, han informat fonts dels bombers.

El niu, petit, en comparació amb els que solen fer les vespes asiàtiquess, estava amagat dins d’un bloc al costat d’un cobert de la finca, han precisat les mateixes fonts, que han informat que els bombers van procedir a la seva retirada.

Segons van comentar els familiars de l’home gran, pot ser que fos al·lèrgic a aquestes vespres, cosa que probablement va precipitar-ne la mort.

Quan els bombers van ser alertats, l’home estava inconscient, però quan van arribar a la zona ja havia mort.

Segona mort

El mes de novembre passat un altre home, de 54 anys, també va morir a O Porriño després de ser atacat per un eixam de vespes asiàtiques (Vespa velutina).

Notícies relacionades

L’autòpsia va determinar que la víctima va morir d’un xoc anafilàctic per una reacció al·lèrgica després de rebre múltiples picades, al voltant d’una vintena.

El mes de febrer passat, l’Ajuntament d’O Porriño va repartir entre els veïns 500 trampes –300 més que l’any passat– i 175 litres de líquid atraient per lluitar contra la vespa asiàtica. 

Temes:

Animals Galícia