A VALLADOLID

Detingut un monitor per abusar de 10 menors en un campament

Les víctimes tenen entre 8 i 12 anys i el sospitós està pendent de ser conduït al jutge

coche-guardia-civil-1523814280779

coche-guardia-civil-1523814280779 / Lavandeira jr

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil ha detingut un monitor per un presumpte delicte d’abusos sexuals sobre més d’una desena de nens en un campament a la localitat val·lisoletana d’Hornillos de Eresma, segons van informar Europa Press fonts del cas.

La detenció del monitor,d’uns 30 anys i veí de Medina del Campo, es va produir aquest dimecres sota l’acusació d’haver abusat de més de 10 menors, amb edats compreses entre els 8 i els 12 anys procedents de Madrid i que eren al campament El Trasto, de l’empresa Campa y Ocio y Tiempo Libre.

Notícies relacionades

En aquests moments el presumpte responsable d’aquests fets és als calabossos de la Comandància de la Guàrdia Civil de Valladolid, al passeig de San Isidro, a l’espera de ser posat a disposició judicial al llarg del dia.

Reacció de l’alcaldessa

L’alcaldessa, Coral López de la Viuda, que s’ha assabentat de la detenció a través d’Europa Press, amb prou feines podia articular cap paraula després de conèixer el rerefons dels fets. "¿Però què m’estàs explicant? ¡No m’ho puc creure, estic horroritzada. Em venen ganes de plorar, ¿què es pot dir davant d’una cosa així?", responia incrèdula la primer regidora.