PEL DIA DE LA MARE

La Fundació Woman's Week proposa fer avui un #Pasilloparamamá

Reivindica aquest homenatge a les mares com a alternativa al polèmic passadís del Barça-Madrid

pasillo-mam

pasillo-mam

1
Es llegeix en minuts

La Fundació Woman's Week proposa fer un passadís a totes les mares amb motiu del Dia de la Mare, que se celebra avui i que coincideix amb la polèmica del passadís del Reial Madrid al F.C. Barcelona, com a vencedor de la Lliga, al partit d'aquesta nit al Camp Nou.

«Hem volgut utilitzar aquesta polèmica per reivindicar que són les mares les que realment mereixen que se'ls faci aquest reconeixement. És a elles a qui cal fer el passadís», han explicat des de la Fundació Woman's Week.

L'organització ha explicat amb l'ajuda de l'agència de publicitat Mi Querido Watson que, de manera altruista, ha fet un vídeo en què als primers segons apareixen veus de comentaristes esportius i futbolistes sobre l'oportunitat o no del passadís al Barça com a vencedor de la Lliga.

Notícies relacionades

Aquesta discussió futbolística, sobre imatges de dones caminant pel carrer, s'interromp amb la frase «El passadís més unànime del món», seguit d'un grup de persones que aplaudeixen dones que passegen pel carrer, soles o amb els seus fills.

«Hem fet aquesta campanya per reconèixer la figura de les mares, l'apoderament femení i, com que el vídeo ha tingut tant èxit, estem pensant fer-li un passadís de veritat a les dones aquest diumenge», han indicat des de Woman's Week, que ha acompanyat la campanya amb el hashtag #Pasilloparamamá.