Reoberta la causa contra 'el Chicle' per suposats abusos sexuals a la seva cunyada

La jutge reobre el cas al veure similituds entre aquests fets i altres atribuïts al mateix sospitós

1
Es llegeix en minuts

El Jutjat d'Instrucció número 2 de Noia ha acordat reobrir la causa iniciada al seu dia contra José Enrique Abuín Gey, conegut com el Chicle, per un presumpte delicte contra la llibertat sexual contra la germana de la seva dona que va tenir lloc el 2005, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Galícia.

Actualment, Abuín Gey és a la presó d'A Lama (Pontevedra) com a autor confés de la mort de Diana Quer, la jove madrilenya trobada morta en un pou a l'interior d'una nau de Rianxo (la Corunya) el 31 de desembre de l'any passat, després de 16 mesos desapareguda.

La jutge ha decidit reobrir el cas al veure similituds en el modus operandi entre aquests fets "i altres atribuïts indiciàriament al mateix sospitós", cosa que, segons la seva opinió, reforça els indicis de veracitat de la denúncia de la cunyada del Chicle.

A més, segons indica l'alt tribunal gallec, la jutge de Noia "compta amb testimonis que mai van arribar a declarar en seu judicial", que ratificarien la versió dels abusos a la germana de la seva dona.

Notícies relacionades

Va ser el Jutjat de Ribeira número 1 qui va deduir testimoni d'una part de les investigacions realitzades a conseqüència de la desaparició de la jove madrilenya per si els fets fossin d'interès del jutjat de Noia, que al seu dia va instruir la causa i que ara ha decidit reobrir. La fiscalia, que entén que els fets no han prescrit, havia sol·licitat la reobertura del cas.

Els fets pels quals s'investiga ara de nou el Chicle suposadament van tenir lloc el 2005, quan la seva cunyada, germana bessona de la seva dona, tenia 17 anys.