ACCIDENT MORTAL

Una dona mor atropellada per un vehicle d'Uber sense conductor a Arizona

La companyia de transport privat ha suspès totes les proves de cotxes autònoms als EUA i Canadà

zentauroepp42583478 uber arizona accidente180319194932

zentauroepp42583478 uber arizona accidente180319194932

1
Es llegeix en minuts
Reuters / San Francisco

Una dona ha mort per les ferides sofertes al ser atropellada per un vehicle sense conductor de la firma Uber a Arizona, ha informat la policia aquest dilluns. La companyia de transport privat ha assenyalat que ha suspès el seu programa de vehicles autònoms a tot EUA Canadà.

L'accident, que s'ha produït a Tempe (Arizona), ha provocat la primera víctima mortal a càrrec d'un vehicle automàtic, sense conductor, els quals encara s'estan provant al món, i podria fer fracassar els esforços per introduir aquesta nova tecnologia als EUA.

En el moment de l'accident, que va passar la nit de diumenge a dilluns, el cotxe estava en mode autònom amb un operador de vehicles al volant, ha afirmat la policia de Tempe.

Notícies relacionades

"El vehicle estava viatjant cap al nord... quan una dona que caminava fora del pas de vianants va travessar la carretera d'oest a est i va ser atropellada pel vehicle d'Uber", ha declarat la policia en un comunicat.

Una portaveu d'Uber Technologies Inc ha explicat que la companyia suspendrà totes les seves proves a Amèrica del Nord. En un tuit, Uber ha expressat el seu condol i ha dit que la companyia està cooperant plenament amb les autoritats.