Fred polar

Tallades per neu dues carreteres locals i busos afectats a Barcelona

Les temperatures seguiran baixant aquest dimarts

Ha nevat a la ciutat i a la serra de Collserola, a la pujada del Tibidabo han arribat els problemes circulatoris. / ATLAS VÍDEO

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dues carreteres locals de la província de Barcelona estan tallades al trànsit aquest dimarts a primera hora del matí degut a la presència de neu a la via, segons informa el Servei Català de Trànsit, que recomana precaució. A més, també hi ha retencions a l'entrada de Barcelona (Clica aquí per consultar el detall de les incidències), una incidència que se suma a diverses afectacions en línies de bus a la capital catalana, ja que la presència de neu i gel ha provocat que les línies de Bus del Barri 118 i 128 no prestin servei, mentre que les 111 i 185 han començat la jornada amb limitacions, informa Transports Municipals de Barcelona (TMB).

Pel que fa a les carreteres, ara en queden dues de locals tallades:

En concret s'ha interromput la circulació a la BV-4024 a Bagà i a la BP 2121 a la Llacuna.

Així mateix, és obligatori l'ús de cadenes o altres sistemes de fixació a la carretera per a la BV-4031 entre Castellar de n'Hug (Barcelona) i Toses (Girona), la BV-5301 al Montseny (Barcelona) i la GIV-5201 entre el Montseny i Viladrau (Girona).

Gel a les carreteres

Trànsit també ha advertit de presència de gel i neu en algunes vies principals de la xarxa catalana que estan obertes.

Es tracta de la C-17 a Vic (Barcelona), la C-25 entre Espinelves i Arbúcies (Girona), la C-58 a Viladecavalls (Barcelona) i la N-141c a Calders (Barcelona).

Pel que fa al transport públic a l'interior de la ciutat, a primera hora del matí, l'estat dels recorreguts a les zones de Vallvidrera, Tibidabo i les Planes ha fet que no comencessin a prestar servei les línies de Bus del Barri 118 i 128, mentre que les línies 111 i 185 han començat la jornada amb limitacions, per la impossibilitat d'arribar als punts més alts dels itineraris (plaça Vallvidrera i Sant Genís, respectivament). La resta de la xarxa d'autobusos (nova xarxa, convencionals i de proximitat) funciona amb normalitat, així com la xarxa de metro.

Notícies relacionades

Pel que fa a la previsió, el Meteocat avisa que aquest dimarts les temperatures són més fredes que ahir i seguiran baixant.

cke_protected_1