a les Gavarres

El conductor que va matar dues noies al caure a la A-7 a Tarragona no té carnet

El jove, de 22 anys, va donar negatiu en el test de drogues i 0,19 mg/l en la prova d'alcoholèmia

lainz41890692 pla obert de la rotonda de les gavarres  a la t 11  a tarrag180203125652

lainz41890692 pla obert de la rotonda de les gavarres a la t 11 a tarrag180203125652 / Roger Segura

1
Es llegeix en minuts
ACN

El conductor del vehicle accidentat dissabte a la T-11 a Tarragona, en què van morir dues noies lleidatanes, no havia obtingut mai el carnet de conduir. Segons han confirmat els Mossos, el noi, de 22 anys, va donar negatiu en el test de drogues, però en la prova d'alcoholèmia va donar un resultat de 0,19 mg / l en aire aspirat. Aquest valor es considera positiu ja que el conductor no disposava de carnet de conduir.

Notícies relacionades

La investigació de l'accident continua oberta i, entre altres, s'està procedint a l'anàlisi del velocímetre del vehicle accidentat. Cal recordar que el turisme circulava a més de 140 km / h en un tram limitat a 40 km / h, quan es va encastar contra una tanca de formigó de la rotonda de les Gavarres, va saltar un talús i es va precipitar la A-7 per un terraplè.

Com a conseqüència de l'accident van morir les passatgeres davantera i posterior del vehicle, mentre que el conductor del Volkswagen Golf, propietat de la més gran, va resultar ferit amb caràcter greu, si bé evoluciona favorablement. Els tres ocupants del cotxe tornaven, poc abans de les nou del matí, de celebrar l'aniversari d'una de les noies a Salou. Segons els Mossos d'Esquadra, al conductor se'l podria acusar d'un delicte contra la seguretat en el trànsit per conducció temerària o fins i tot per dos delictes d'homicidi imprudent.