Hospitalitzada a Lugo

Gairebé en coma etílic una menor de 13 anys que va participar en un 'botellon'

La policia investiga el jove de 18 anys que li va donar alcohol

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un noi de 18 anys, veí del municipi de Castro de Rei (Lugo), ha sigut acusat per la Guàrdia Civil d'un delicte de lesions per imprudència, per proporcionar durant un botellon begudes alcohòliques a una nena de 13 anys, que va acabar hospitalitzada.

Fonts de la investigació van explicar a Efe que els fets van passar fa uns dies a la parròquia de Duarría d'aquest municipi de Lugo, quan la nena es va ajuntar en un vell estable amb altres companys d'institut per participar en un botellon.

En un moment determinat, i per causes que no han transcendit, la noia va rebre un fort cop al cap, motiu pel qual va ser traslladada a un hospital de Lugo.

Una vegada al centre sanitari, els facultatius que la van atendre van constatar que estava al caire del coma etílic per l'elevada presència d'alcohol a la sang.

Notícies relacionades

La nena va quedar hospitalitzada i, després de la corresponent investigació, la Guàrdia Civil va imputar el jove de 18 anys per haver subministrat, suposadament, les begudes alcohòliques als menors.

L'assumpte ja està en mans de la Fiscalia de Menors.