Una dona apunyala dues companyes de feina i salta des del terrat a Sant Just Desvern

L'agressora està hospitalitzada en estat crític, mentre que les víctimes estan fora de perill

La dona, amb una actitud modèlica fins ara, es va reincorporar al lloc de treball fa dos mesos després de ser mare

zentauroepp41767224 sant just desvern180124191343

zentauroepp41767224 sant just desvern180124191343

2
Es llegeix en minuts
G. Sànchez / V. Vargas

Una dona es troba en estat crític després d'agredir amb arma blanca dues companyes de feina i saltar des del terrat de l'edifici on que s'ubica la seva empresa, la firma Sunstar, a Sant Just Desvern. Les dues víctimes de l'agressió han patit ferides superficials i estan fora de perill un cop ja han rebut atenció mèdica.

La dona s'havia reincorporat al seu lloc de treball feia menys de dos mesos, després de donar a llum un nadó i completar la baixa per maternitat. "Alguns dels companys expliquen que feia dies que tenia una actitud una mica rara, però que res feia pensar ni de bon tros una reacció tan virulenta", explica un empleat de l'edifici Euro 3, on s'ha registrat el succés. A banda d'això, era una empleada "modèlica", que no havia tingut mai el més mínim problema a l'empresa, dedicada a productes d'higiene bucal, segons altres testimonis. Era una de les més veteranes de la firma, amb una desena d'anys de trajectòria, segons altres inquilins de l'edifici d'oficines.

No obstant, aquest dimecres a la tarda s'ha aixecat de la cadira i, sense dir res, ha tret un ganivet i ha atacat dues companyes. Una d'elles ha patit ferides al coll, i l'altra al braç, però han pogut evitar mals pitjors. Els altres companys s'han retirat al pas de la dona, que ha pujat des de la sisena planta on hi ha la companyia fins al terrat, un parell de nivells per sobre.

Notícies relacionades

Des d'allà s'ha llançat al buit per la part posterior de l'edifici i ha impactat amb la base del sistema antiincendis del bloc, la que serveix de connexió perquè els bombers endollin la manguera en cas de foc a l'edifici. Aquesta base ha esmorteït l'impacte, cosa que ha evitat que anés directament a terra, i ha impedit una mort pràcticament segura. La dona, però, es troba en estat crític a l'Hospital de Bellvitge. Les víctimes dels atacs han rebut l'alta, segons fonts de la investigació

"Hem sentit un cop molt fort a fora, i hem tret la música, però al no sentir res més, hem pensat que devia ser un accident a l'autopista [B-23], que està a prop. Però al cap de poc hem començat a veure per la finestra mossos inspeccionant la zona i hem temut que fos un atac gihadista una altra vegada, perquè ja va fugir un d'ells a prop d'aquí, en els atemptats del setembre. Després ja hem vist que retiraven el cos d'una dona, que no sabíem si era morta", ha detallat un treballador de la primera planta del bloc.