BRUTAL AGRESSIÓ SEXUAL

Aquest és el retrat robot del violador de Llavaneres

El dibuix assenyala un home d'uns 35 anys amb els cabells arrissats i no gaire alt

zentauroepp41557027 retrat robot del violador de llavaneres   horitzontal  acn a180111132210

zentauroepp41557027 retrat robot del violador de llavaneres horitzontal acn a180111132210 / ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos i les policies locals dels municipis de l'entorn de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme) busquen un home jove, d'entre 30 i 35 anys; no gaire alt, del voltant d'1,65 m; llavis gruixuts; pell morena, i cabells negres, curts i arrissats com a presumpte violador de l'estació.

Segons el retrat robot que els investigadors han fet del sospitós, i al qual ha tingut accés l'ACN, l'home portava un xandall fosc i una dessuadora amb caputxa el dia de l'agressió. Segons la descripció que fan els investigadors, podria ser una persona d'origen estranger "possiblement, marroquí".

La violació va ser cap a les 07.30 hores del matí del 28 de desembre a prop de l'estació de tren de Sant Andreu de Llavaneres, quan la víctima anava a treballar per un camí paral·lel al mar i a les vies del tren. 

Notícies relacionades

La dona, veïna de Mataró i de 42 anys, va ser abordada a prop del pas subterrani de l'estació de tren de Sant Andreu de Llavaneres per un home que li va pegar brutalment, fins a desfigurar-li la cara, la va violar i la va llançar greument ferida entre les roques de l'espigó de Sant Andreu.

Malferida, la dona va arribar a peu fins a l'estació de tren de Sant Andreu, on va ser atesa per personal de la cantina i traslladada a un centre hospitalari.