Mal temps

El vent huracanat obliga a cancel·lar 50 vols a Espanya

L'aeroport més afectat és el de Barcelona, amb 21 cancel·lacions aquest dilluns

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els forts vents associats a la borrasca Ana que ha entrat a Espanya aquest cap de setmana ha obligat a cancel·lar aquest dilluns un total de 50 vols en diverses ciutats espanyoles, i Barcelona ha sigut la més afectada aquest dilluns, segons han informat fonts d'AENA a Europa Press.

El temporal ha afectat les sortides i arribades tant nacionals com internacionals que estaven previstes a Espanya. A més, a la meteorologia adversa a tot Europa, especialment a França, el Regne Unit i Alemanya, s'hi han afegit les cancel·lacions derivades de les rotacions de vols de diumenge passat que no es van poder realitzar.

En total aquest dilluns s'han cancel·lat un total de 21 vols a l'aeroport de Barcelona-el Prat, vuit vols en el d'Adolfo Suárez Madrid-Barajas, quatre a Alacant, Bilbao i Eivissa, tres vols a Palma, dos a Màlaga i Santiago de Compostel·la i un a Fuerteventura i Santander.

Aquestes anul·lacions se sumen a les cancel·lacions i els desviaments registrats aquest cap de setmana en què l'aeroport de Vigo ha sigut el més afectat. La mala meteorologia a Europa gairebé va provocar 70 cancel·lacions en el total de la xarxa espanyola diumenge passat

Des d'AENA es recomana als viatgers que tinguin vols previstos en les següents hores que consultin el seu estat amb la seva aerolínia.

Notícies relacionades

Els ports de les Pitiüses estan tancats per culpa del temporal fins a nou avís. El port de Tarifa (Cadis) està tancat des d'aquest diumenge, mentre que des del port d'Algesires s'han reprès les sortides a Ceuta i Tànger.

Per la seva banda, a la zona de la badia de Cadis segueixen suspeses les connexions per catamarà entre la capital gaditana i El Puerto de Santa María i Rota.