A L'ESTACIÓ D'ATOCHA

Solucionades les incidències a Rodalies Madrid que han provocat un col·lapse en el servei

Les avaries han afectat uns 50 trens i han generat endarreriments de 40 minuts de mitjana

Dues incidències simultànies han provocat retards de més d'una hora

cercanias

cercanias

1
Es llegeix en minuts

Les incidències a Rodalies de Madrid que s'han registrat des de primera hora d'aquest matí ja estan solucionades, a les 11 hores, després d'haver afectat uns 50 trens i haver generat endarreriments d'uns 40 minuts de mitjana.

Dues incidències registrades a Atocha i en el trànsit des de Nuevos Ministerios a Sol en hora punta han generat retards acumulats de 40 minuts amb afecció en les línies C-1, C-2, C-7, C-8 i C-10 i ha afectat entre 50 i 55 trens. Així ho han indicat fonts d'Adif. La primera incidència ha tingut lloc entre les 6.50 i les 7.30 hores al túnel de Sol i l'avaria ha suposat retards de 18 minuts de la C-1, C-2, C-7, C-8 i C-10.

Posteriorment, s'ha produït una altra avaria a Atocha que ha obligat a tallar la línia C-1 i que ha afectat la circulació de les anteriors línies esmentades, amb endarreriments de 20 minuts. En total, i com que les incidències s'han produït en hora punta, han afectat de 50 a 55 trens, a part de les aglomeracions en estacions. Ara, una vegada solucionades aquestes dues incidències, el servei tendeix a recuperar la normalitat.

Durant aquestes incidències, viatgers del servei de Rodalies de Madrid han baixat del tren i han ocupat l'andana de l'estació d'Atocha després d'un col·lapse en el servei provocat per diverses incidències simultànies, i a l'haver-los comunicat que havien de trobar un altre servei alternatiu.

Notícies relacionades

Un dels usuaris afectats ha sigut el regidor del PSOE a l'Ajuntament de Madrid Ignacio Benito, que ha trigat una hora en el trajecte de Santa Eugenia a Entrevías.

"La informació ha sigut nul·la... i és una autèntica barbaritat que la gent hagi d'ocupar les vies... és increïble", ha afirmat en declaracions. La delegada de Medi Ambient i Mobilitat, Inés Sabanés, també ha sigut testimoni d'aquestes fortes demores. "Fa 25 minuts que he sortit d'Asamblea i encara no he arribat a Atocha", ha escrit a Twitter.

Temes:

Renfe Trens