divendres a la nit

Espectacular calamarsada a Terol

El trànsit es va col·lapsar i quatre persones van haver de ser ateses per hipotèrmia

zentauroepp40242112 una granizada arrasa un pueblo en teruel dados los da o170923132215

zentauroepp40242112 una granizada arrasa un pueblo en teruel      dados los da o170923132215
zentauroepp40242141 170923132249

/

1
Es llegeix en minuts

Una forta calamarsada va col·lapsar el trànsit a la capital terolesa a última hora d'aquest divendres. A més, quatre persones van haver de ser ateses per hipotèrmia, segons han informat fonts de la Diputació Provincial de Terol (DPT) i de l'ajuntament de la ciutat a Europa Press.

La tempesta de calamarsa va començar divendres cap a les 21.00 hores, va ser molt intensa durant a prop d'un quart d'hora i després va seguir amb pluja. En poc temps es va col·lapsar la circulació i la calamarsa va trencar alguns vidres de vehicles. A més, fonts municipals han precisat que al Polígon La Paz es va partir la uralita de la teulada d'una botiga i hi va entrar aigua. Nombrosos tuiters han penjat imatges de la calamarsada.

D'altra banda, tres bombers de la Diputació Provincial de Terol van haver d'atendre un home sorprès per la tempesta al pont de la Moratilla, on va quedar atrapat.

Notícies relacionades

El rescat va ser molt complicat, ja que es tracta d'un pas estret i semisubterrani, per la qual cosa després de la intervenció tant l'home com els tres bombers que el van assistir van haver de ser ingressats per hipotèrmia a l'Hospital Bisbe Polanco, on evolucionen favorablement.

Els bombers de la DPT també van haver d'intervenir a la rambla de Sant Julià, on molts cotxes es van quedar bloquejats amb el gel i els seus conductors no podien ni obrir les portes. Així mateix, les màquines llevaneu de la Diputació han estat retirant gel per la zona. A la resta de la província no es van registrar afectacions d'importància.

Temes:

Terol Pluges