A Orellana la Vieja

Dos ferits greus, un d'ells un nen, en una carrera de cotxes bojos de Badajoz

La prova consisteix a participar amb un vehicle es mou només per la força de la inèrcia, sense pedals ni motors

orellana

orellana

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Un home de 36 anys i un nen de 13 han resultat ferits greus en un accident durant la celebració d'una carrera de cotxes bojos a la localitat d'Orellana la Vieja (Badajoz).

L'accident, informa Europa Press, va tenir lloc dissabte cap a les 20.00 hores al carrer Corredera, a l'altura del número 36, segons ha informat el Centre 112 d'Extremadura, que després de rebre una trucada d'avís, hi va enviar els recursos d'emergència.

El nen de 13 anys té un trauma cranial, i l'home de 36 presenta un trauma toràcic i una fractura costal. Tots dos van ser traslladats a l'Hospital de Don Benito-Villanueva.

Notícies relacionades

En concret, han intervingut en les tasques d'assistència una ambulància medicalitzada del 112 i una altra de convencional, personal sanitari del Punt d'Atenció Continuada d'Orellana la Vieja i agents de la policia local i de la Guàrdia Civil.

El requisit bàsic d'aquesta prova és fabricar un cotxe que es mogui només per la força de la inèrcia, sense pedals ni motors, disposi de tres rodes com a mínim, mecanisme de direcció o control i frens. Es tracta d'un dels esdeveniments més singulars de les festes del Cristo de la Capilla d'Orellana la Vieja, que aquest any celebra el seu centenari.