INVESTIGACIÓ POLICIAL

Detinguda una treballadora domèstica per robar joies a dones grans per a les quals treballava

L'arrestada, en llibertat amb càrrecs, actuava a la localitat d'Esparreguera

 

  / MOSSOS

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han detingut una treballadora domèstica per robar joies als domicilis de dues dones grans que vivien soles i per a les quals treballava fent la feina de casa. L'arrestada, de 52 anys, nacionalitat espanyola i veïna d'Esparreguera, està acusada de ser l'autora de, almenys, dos robatoris a dues dones d'edat avançada que vivien soles en aquesta localitat.

La investigació va començar a principis del mes d'agost després de la denúncia presentada per una dona de 77 anys a qui li van desaparèixer totes les joies que tenia a casa, valorades en uns 1.500 euros aproximadament. La víctima va explicar a la policia que sospitava de la dona de fer feines que anava a casa seva un cop per setmana.

Els investigadors van fer gestions amb l'empresa que tenia contractada la treballadora domèstica i van descobrir que també l'havien enviat a un segon domicili del municipi d'Esparreguera, on també vivia sola una dona gran amb la mobilitat reduïda.

Els agents es van posar en contacte amb la segona dona, de 72 anys, que, al revisar el seu joier, també es va adonar que li faltaven algunes joies i uns 250 euros de la còmoda de l'habitació.

Venda dels objectes

Notícies relacionades

Els agents també van comprovar que durant els mesos de febrer a agost la treballadora domèstica hauria fet vuit vendes de joies que pertanyien a les víctimes en un local de compravenda d'or del municipi, on hauria arribat a cobrar més de 1.700 euros.

Amb aquestes evidències, els investigadors van detenir dimecres passat la dona i, després de posar-la a disposició judicial, el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs.