A Sabiñánigo

Mor una nena de 8 anys després de rebre una pallissa al seu domicili d'Osca

La Guàrdia Civil ha detingut un oncle de la menor, amb qui, segons sembla, vivia

sabinio

sabinio

1
Es llegeix en minuts

Una nena de 8 anys de Sabiñánigo (Osca) ha mort a l'Hospital Miguel Servet de Saragossa després de ser apallissada, segons sembla, dijous al seu domicili, ha confirmat a Efe l'alcalde de la localitat, Jesús Sierra.

L''Heraldo de Aragón' publica aquest dissabte que la Guàrdia Civil ha detingut com a presumpte autor dels fets un oncle carnal de la nena que, sempre segons la versió del diari, no confirmada per la benemèrita al tractar-se d'una menor, vivia amb la seva mare i àvia de la víctima en aquesta localitat altaragonesa.

L'alcalde ha confirmat, per la seva part, que dijous a la nit es va rebre un avís al 061 per anar a casa de la víctima, que a causa de la gravetat de les ferides va ser traslladada a l'hospital de referència de la capital aragonesa, on va morir ahir.

El Jutjat d'Instrucció número 1 de Jaca ha decretat el secret de sumari de les actuacions.

Avui mateix, l'alcalde ha reunit a les 9.00 hores la Junta de Portaveus i han decidit convocar una concentració de repulsa a aquest fet a les 12.00 hores a la plaça d'Espanya de Sabiñánigo, davant la porta de la casa consistorial, on es llegirà un manifest.

La localitat ha decretat dos dies de dol oficial, des d'avui a les 12.00 hores fins dilluns a les 12.00 hores.

Jesús Sierra ha explicat a Efe que la nena no estava tutelada, però que els serveis socials municipals s'havien posat en contacte fa uns tres mesos amb la família per prestar-li ajuda, per causes que no ha concretat.

Notícies relacionades

L'alcalde ha mostrat la seva consternació per un fet "tan greu i dolorós", i ha mostrat la seva incredulitat perquè una nena tan petita pugui haver mort per una pallissa.

En qualsevol cas, ha desitjat que les investigacions segueixin el seu curs i que finalment s'aclareixin els fets i el culpable n'assumeixi les conseqüències.