A TOLEDO

Quatre morts i quatre ferits en un accident de trànsit a Escalonilla

Un jove de 19 anys està ingressat molt greu amb politraumatismes

jjubierre39113664 toledo170630123526

jjubierre39113664 toledo170630123526 / Hector Martin

1
Es llegeix en minuts

Quatre persones han mort i quatre han resultat ferides de gravetat per la col·lisió frontal de dos turismes a la CM-4009 al terme municipal d'Escalonilla (Toledo), segons les dades del Consorci Provincial de Bombers, els efectius del qual han hagut de treure les víctimes, totes elles atrapades als vehicles.

L'accident va passar dijous a les 22.00 hores per raons que s'investiguen en aquesta carretera autonòmica a l'altura del quilòmetre 23. Fins al lloc es van desplaçar efectius de la Guàrdia Civil, diverses ambulàncies i tres vehicles dels bombers. Els treballs d'excarceració dels ferits i de les quatre víctimes mortals es van prolongar fins a passada la mitjanit.

ROMANESOS MORTS

Notícies relacionades

Fonts del servei d'emergències 112 han informat que els quatre morts són de nacionalitat romanesa i que dels quatre ferits greus, tres han sigut traslladats a l'Hospital Virgen de la Salud de Toledo i el quart, a l'Hospital La Paz de Madrid.

Dels tres ferits que han sigut traslladats al centre hospitalari de Toledo, un noi de 19 anys es troba ferit molt greu, ingressat a l'UVI, amb politraumatismes, segons fonts sanitàries. Els altres dos ferits, també de gravetat, estan ingressats en planta amb diverses fractures.