Mor atropellat un ciclista a Toledo

La policia busca el conductor, de 28 anys, que ha fugit

 

 

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / TOLEDO

Continua el degoteig de ciclistes morts a la carretera en un any que passarà a la història amb el rètol de 'nefast'. Aquesta vegada ha passat a l'altura del quilòmetre 16 de la carretera CM-4004, al terme municipal de Palomeque (Toledo), quan un ciclista ha mort al ser atropellat per un vehicle el conductor del qual ha fugit.

Notícies relacionades

Així ho ha informat al seu compte de Twitter el director general de Trànsit del Ministeri de l'Interior, Gregorio Serrano, que ha demanat col·laboració per trobar el conductor fugat. Serrano ha explicat que el presumpte homicida té 28 anys i que el seu vehicle sí que ha sigut trobat. De moment, la policia recull empremtes per identificar el conductor del vehicle.

ALARMANT

L'accident de Toledo és de moment l'últim d'un mes de juny i d'un any alarmant pel que fa a la mort de ciclistes en carretera, i en general pel que fa a atropellaments. Fa dues setmanes van morir tres ciclistes en tres accidents diferents a Navarra i un quart va resultar ferit. També aquell mateix cap de setmana va resultar ferit per atropellament un ciclista a València, i fa 10 dies el ciclista paralímpic Juanjo Méndez va ser atropellat mentre s'entrenava. El nombre de ferits en accidents de bicicleta s'ha duplicat des del 2010, i més de 550 ciclistes han perdut la vida a la carretera des del 2006, un per setmana.