ADEU A UN REFERENT PERIODÍSTIC

Carles Capdevila, un guia únic per al difícil art d'educar

En premsa, ràdio, TV i internet aportava la seva loquaç perspectiva per formar els més petits i conciliar-ho amb la vida laboral

Educar és comunicar... amb humor. / periodico

Educar és comunicar... amb humor.
La seva ponència va suscitar riallades parlant de la importància del sentit de l’humor en l’educació dels fills. 

/

1
Es llegeix en minuts

El periodista Carles Capdevila, que ha mort aquest dijous als 51 anys, era un autèntic animal mediàtic, un gran divulgador que adaptava el seu talent a qualsevol format comunicatiu, com demostra la seva prolífica trajectòria professional. Deixa un ampli llegat periodístic en premsaràdio televisió, així com en el seu blog personal i a Youtube, on sempre es podrà disfrutar dels seus monòlegs, ponències i xerrades.

Notícies relacionades

Malgrat que posava el focus en qualsevol aspecte de la realitat informativa, un dels seus temes més recurrents i pels quals va tenir més notorietat va ser per la seva aguda i loquaç perspectiva sobre l'educació dels més petits de casa, per als quals no dubtava a recórrer a la seva pròpia experiència personal, com a pare de quatre fills.

Entre el 2006 i el 2010, Capdevila va ser així mateix presentador del programa 'Eduqueu les criatures', de Catalunya Ràdio, un espai en el qual abordava els reptes que afrontaven els adults en el dia a dia per formar els seus fills i per ser capaços de conciliar-ho amb la seva vida laboral.