DESTACATS DEL DIA

Barcelona prepara una pujada del cadastre i altres notícies que has de saber avui, en un minut

1
Es llegeix en minuts

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui:

1) Barcelona prepara una forta pujada del cadastre. L'augment el 2018 serà del 30% sobre la base del 2002 i es repercutirà en 10 anys.


2) Podem demana al PSOE l'abstenció en la moció de censura. La decisió implicaria el primer gest simbòlic d'entesa entre Sánchez i Iglesias.


3) En la investigació del crim dels urbans, els whatsaps de l'agent acusada de l'homicidi de la seva parella desmunten la seva coartada. També expliquem la història del 'Boniato', el manter mort el 2014 a Montjuïc i que podria guardar relació amb el nou cas.


Notícies relacionades

4) Hisenda denuncia Cristiano Ronaldo davant la fiscalia per frau fiscal. La fiscalia haurà de decidir ara si es querella contra el futbolista 'merengue'.


5) El mite de Bowie reviu a Barcelona. L'exposició rècord del Victoria and Albert dedicada al polifacètic artista arriba al Museu del Disseny després de viatjar amb èxit per vuit ciutats més.

David Bowie, protagonista de la gran exposició al Museu del Disseny de Barcelona. / FERRAN SENDRA / VÍDEO: CHRISTIAN MORALES