Moren atropellats dos ciclistes de l'equip de Xàvia per una conductora èbria

Tres ciclistes han resultat ferits greus

 

  / EFE / NATXO FRANCES

1
Es llegeix en minuts

Dos ciclistes han mort aquest diumenge al matí al ser atropellats per un vehicle mentre circulaven per la N-332 al terme municipal d'Oliva (València), han informat a Efe fonts del Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat.

La conductora del vehicle, una dona de 28 anys, ha donat positiu per alcohol i drogues en el control d'alcoholèmia practicat després de l'accident, i ha quedat detinguda.

La dona ha sigut arrestada per un presumpte delicte d'homicidi imprudent i tres per lesions greus, i passarà a disposició judicial.

L'equip d'atestats de la Guàrdia Civil de Gandia s'ha fet càrrec de la investigació de l'accident i ha instruït diligències per a la conductora al jutjat d'instrucció número 2 d'aquesta localitat, segons les mateixes fonts.

L'accident ha tingut lloc aquest matí a les 8.30 hores al punt quilomètric 205 de la N-332 entre les localitats d'Oliva i Dénia, quan la conductora del turisme ha atropellat un grup de sis ciclistes d'un equip de Xàvìa.

A conseqüència de l'accident dos ciclistes han mort i tres han resultat ferits greus, un d'ells molt greu, mentre que un altre no ha patit ferides de consideració, segons fonts de la Conselleria de Sanitat.

Notícies relacionades

El ferit més greu ha sigut traslladat amb l'helicòpter medicalitzat de la Generalitat a l'hospital La Fe de València, mentre que els altres han sigut portats als hospitals de Dénia, la Ribera i Gandia, segons les mateixes fonts.

Al lloc s'han desplaçat també diversos equips sanitaris, agents de les forces de seguretat i del Consorci Provincial i Bombers de València.