A LLUCMAJOR

Una dona mata la seva filla de 18 mesos i es penja

El pare de la petita les ha trobat en una vella quadra d'una propietat rural

Segons sembla, la mare hauria acabat amb la vida de la nena i després s’hauria suïcidat. / ATLAS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

Una dona de 34 anys ha penjat la seva filla de 18 mesos i s'ha tret la vida de la mateixa manera en una finca rústica del municipi mallorquí de Llucmajor després de mantenir una discussió amb el seu marit i abandonar la vivenda familiar, situada a les proximitats.

Segons han informat la Guàrdia Civil, els investigadors que s'han fet càrrec del cas descarten la intervenció d'una tercera persona en la mort de la mare i la nena, que han sigut trobades a primera hora del matí pel pare de la nena en una quadra de la propietat rural Can Granada.

Ahir a la nit, l'home i la seva dona, de nacionalitat espanyola, van tenir una discussió a la vivenda on residien i la dona va abandonar la casa amb la seva filla.

Quan va comprovar que la seva parella no tornava amb la nena, el pare es va posar en contacte amb familiars i amics per mirar de localitzar-la i les va buscar per l'entorn del domicili.

No ha sigut fins a aquest matí quan l'home ha trobat els cossos sense vida de la dona i la nena penjats en una edificació abandonada en el terreny rural pròxim a casa seva.

Els investigadors de la Guàrdia Civil que s'han fet càrrec del cas consideren que la mort de la mare i la seva filla es va produir ahir a la nit, encara que la dada està pendent de confirmació en l'autòpsia que es practicarà a l'Institut Anatòmic Forense de Palma, on han sigut traslladats els cossos.

Notícies relacionades

El Tribunal Superior de Justícia de Balears ha confirmat que als jutjats de violència contra la dona de Palma no consta cap denúncia per maltractament entre la parella.

Els agents que han recollit informació sobre el cas no han advertit cap indici que en la discussió entre la dona i el seu marit ell actués de forma violenta.